top

Hvem er så Jeg?

Hej,

Jeg hedder Bent Thomsen Skovsende, og er ophavsmand til disse hjemmesider.

Du kan finde informationer omkring mig her

Jeg bor:

Vestbakken 2, Stjær, 8464 Galten

og hvis enkelte skulle undre sig over, hvor i alverden Stjær er, så er det naturligvis den storby (ca. 350 husstande), hvor landsholdet i kvindehåndbold oprindeligt slog igennem!

Hvordan, tænker ganske få måske?

Jo: under U-VM eller var det U-EM i slutningen af 1980'erne slog Danmark faktisk Frankrig i Stjær Hallen, og det var jo som bekendt starten på nogle ganske gyldne år for dansk kvinde-håndbold.

Bortset fra det, så ligger Stjær midt mellem Århus og Silkeborg, ca. 5 km syd for Hovedvej 15 (og Låsbymotorvejen - motorvejen mellem Århus og Silkeborg) - så fik vi vist det på plads, for nu at citere en kendt TV-speaker fra Canal Wild Card.

Oprindeligt var det min søster, Grethe Skovsende (gift Madsen), der så småt begyndte at interessere sig for vores familie og vores aner.

Det er også hende, der fører den autoriserede version af Anetavlen, dvs. at både hun og jeg registrerer informationer, men i tvivlstilfælde er det hendes registreringer, der er gældende.

I den forbindelse har jeg en lille bøn til Jer fra Grethe:

Når I sender informationer omkring Jeres familie, bedes I gøre dem så fuldkomne som overhovedet muligt, dvs. I skal helst give informationer om:

Personens fulde navn
Fødselsdato
Relation til andre personer i familien
og alle yderligere informationer

Og hvor var det så lige, Stjær lå?

WebMaster - sommeren 2007

Webmaster findes også på Facebook

Bent Skovsendes Facebook-profil
Velkommen tilwww.skovsende.dk - www.skovsende.com - www.skovsende.eu
www.skovsende.info - www.skovsende.org