top

FAQ / OSS eller blot: Ofte Stillede Spørgsmål

Vi vil her førsøge at give svar på de spørgsmål, der oftest bliver sendt til os.

Hvorfor er de uddybende informationer Kodeordsbeskyttet?

En række af de informationer, der er registreret i Anetavlen (programmet vi anvender til at "holde styr på informationerne") er over nulevende personer.

Disse informationer bør ikke være tilgængelige for enhver, men alene for de personer, som har en legitim interesse i Skovsende informationerne.

Siderne er derfor Kodeordsbeskyttede.

Hvor stor en skærm skal man have, for at "se" hjemmesiden bedst muligt?

Skovsende hjemmesiden er fremstillet til optimal visning på en 17" skærm med en opløsning på mindst 1024*768 punkter.

Hvis du har en "mindre" skærm eller "kører" med en lavere opløsning (f.eks. 800*600 punkter) vil "Fakta-/Nyhedsboksene" - der "normalt" vises i højre side af skærmen blive vist nederst på hjemmesiden.

Vi er overbevist om, at de fleste ikke vil opleve problemer med fremvisning af siden - men vi vil da meget gerne høre fra dig, hvis du oplever fejl på hjemmesiden.

Hvordan virker e-mail under skovsende domænerne?

Det er gratis, at få/have en e-mail konto under skovsende.dk, skovsende.eu og/eller skovsende.com domænerne.

Vi har på hver server godt og vel 1.000MB plads til hjemmesiden og til mails (husk mails "tæller kun med" indtil de bliver "hentet" af dit e-mail program - så indtil videre er der ikke problemer med "financieringen".

Hvis du ønsker en e-mail konto under et (eller flere) domæne(r), skal du sende mig en mail, med oplysning om dig selv (navn, adresse, nuværende mail), din forbindelse til Skovsende familien (medmindre det fremgår af navnet!!) og den mailadresse, du gerne vil have.

Du får hurtigst muligt herefter en mail tilbage med de oplysninger, du skal indtaste i dit mailprogram, så du kan hente mails fra den nye konto.

Bemærk dog, at der allerede er "etableret" nogle mailkonti, så dit navn er måske ikke ledigt, f.eks. er bent@skovsende.dk og bent@skovsende.com optaget - tjah jeg behøver vel ikke fortælle, hvem der har disse konti.

Skal du have PC hjælp fra Webmaster

Jeg kan i visse tilfælde tilbyde OnLine hjælp med opsætning, installation eller afvikling af forskelligt software. Du skal aftale dette nærmere med Webmaster.
OnLine hjælpen sker ved hjælp af nedenstående program.

OnLine hjælp fra Bent

Velkommen tilwww.skovsende.dk - www.skovsende.com - www.skovsende.eu
www.skovsende.info - www.skovsende.org