top

Slægtsbog

Stamtræet, der kan hentes fra menuen til venstre er nu blevet opdateret til en "decideret" slægtsbog, men omfatter alene personer født før 1950'erne.

Da den komplette Slægtsbog indeholder oplysninger omkring såvel afdøde som nulevende personer, har vi fundet, at disse informationer kun stilles til rådighed for personer med tilknytning til Skovsende dynastiet.

Hvis du har e-mail konto under skovsende.dk, har du allerede fået en mail med informationer om dit brugernavn og dit password.

Hivs du ikke har fået et brugernavn og et password, men mener, at du har interesse i informationerne, skal du sende en mail til bent@skovsende.dk og kort redegøre, hvorfor du mener, du bør have adgang.
Hvis din begrundelse er fornuftig - og det er jeg da overbevist om, at den er - vil du modtage en mail med de fornødne oplysninger i løbet af ganske kort tid.

Du skal "Dobbeltklikke" for at vise Slægtsbogen, som herefter (når du har indtastet brugernavn og password) åbnes. Du kan nu i Adobe Acrobat Reader vælge at gemme en kopi af Slægtsbogen på din egen PC.
Klik her for at vise Slægtsbogen

Opdatering 24.02.2009

Slægtsbøgerne, Uddybende og OnLine Slægtstræet er opdateret.

Opdatering 08.03.2007

Slægtsbogen, GEDCOM filen samt uddybende oplysninger er igen opdateret. Opdateringen skyldes et ønske fra "fru Skovsende", dvs. Webmasters kone: Tove Skovsende, født Nielsen, der gerne ville have en beskrivelse af hendes "rødder". Der er derfor tilføjet forfædre i lige mandlig linie tilbage til 1758, som er fremfundet via DDA's folketællinger samt arkivalieronline.dk's kirkebøger.

Opdatering 19.02.2007

Slægtsbogen, GEDCOM filen og de uddybende oplysninger er igen opdateret. Opdateringen skyldes en gennemgang af Kirkebogen fra Sønder Omme, hvilket har medført nogle rettelser i personerne omkring 1700-tallet, samt en tilføjelse af "en mulig fader" til Jens Christensen, idet der er fundet et dødsfald i 1708 af en Christen Jensen, som kunne være Jens "Baggesgårds" Christensen's far - hvorfor han er tilføjet som "vores første ane". Det medfører, at vi nu formentlig kan føre slægten tilbage til tiden hvor Christian IV stadig var konge.

Opdatering 11.11.2006

Slægtsbogen, GEDCOM filen og de uddybende oplysninger er igen opdateret. Tak til Laila for informationerne

Opdatering 26.07.2006

Slægtsbogen, GEDCOM filen og de uddybende oplysninger er igen opdateret. Tak og tillykke til min kusines datter (Susan - der bliver gift 28.07).

Opdatering 04.05.2006

Så er Slægtsbogen, GEDCOM filen og de uddybende oplysninger igen opdateret med oplysninger fra Lisa Skovsende Hansen - tak til Lisa og så glæder vi os til, at endnu flere vil give os nye/uddybende informationer.

Opdatering 11.04.2006

Slægtsbogen er opdateret med smårettelser og informationer fra Bent Ove Sørensen, tak til Bent, som du også kan læse mere om på hans hjemmeside

Velkommen tilwww.skovsende.dk - www.skovsende.com - www.skovsende.eu
www.skovsende.info - www.skovsende.org