top

Domæner i Skovsende familien

Vi har pr. 7. april registreret www.skovsende.eu, dvs. det nye ”TopLevel” domæne .EU, samtidig med, at vi har hentet www.skovsende.org tilbage til familien! Vi havde domænenavnet i slutningen af 1990’erne, men førte det ikke videre. En anden Skovsende havde i en kort periode registreret domænet “ uden dog at have en hjemmeside knyttet til det. Nu var det ledig igen “ så jeg synes det burde tilbage til familien. For fremtiden er familien Skovsende derfor indehaver af følgende domænenavne:

skovsende.dk (”ejet” af Bent Skovsende “ webmaster på www.skovsende.dk)
skovsende.com (”ejet” af Bent Skovsende “ webmaster på www.skovsende.dk)
skovsende.eu (”ejet” af Bent Skovsende “ webmaster på www.skovsende.dk)
skovsende.info (”ejet” af Bent Skovsende “ webmaster på www.skovsende.dk)
skovsende.org (”ejet” af Bent Skovsende “ webmaster på www.skovsende.dk)
skovsende.net (”ejet” af Dana Skovsende “ ældste søn af webmaster på www.skovsende.dk)

Vi har skønnet, at skovsende.biz, skovsende.co.uk m.fl. ikke har helt samme interesse for familien som de registrerede, hvorfor disse domæner er frit tilgængelige for alle.

skovsende.eu har tilknyttet Webhotel på 500MB samt ubegrænset antal e-mail konti (ligesom skovsende.dk og skovsende.com), men domænet planlægges ikke ”anvendt” “ der henvises alene til www.skovsende.dk domænet.

skovsende.info og skovsende.org planlægges ikke at have Webhotel, der vil alene ske en ”viderestilling” til www.skovsende.dk domænet. Denne viderestilling forventes at finde sted umiddelbart efter påske.

18.04.2006
Viderestillingen af www.skovsende.org og www.skovsende.info er nu gennemført og man vil automatisk blive "sendt" til www.skovsende.dk, hvis man anvender en af de nævnte adresser.

Velkommen tilwww.skovsende.dk - www.skovsende.com - www.skovsende.eu
www.skovsende.info - www.skovsende.org