top

Hvor mange hedder Skovsende?

Du kan selv se her hos Danmarks Statistik, hvor mange der i øjeblikket har efternavnet Skovsende.

Hvor mange hedder Skovsende? Find svaret hos Danmarks Statistik

Resultat af søgning

Resultat af søgning 2005 2006 2007 2008 2009 
Mænd og kvinder med efternavnet 'skovsende' 141 144 145 152 155 

Antallet af "Skovsender" har altså været stigende fra 01.01.2005 til 01.01.2006 - så nu bliver det spændende at se, om den nye navnelov vil medføre en stigning i "antal Skovsender" pr. 01.01.2007
Så er 2008 "tallet" kommet - og vi bliver åbenbart fler\' og fler\' - nu er vi 152 personer! Men det ser faktisk ud til, at den nye navnelov ikke har medført at mange har valgt at skifte efternavn til Skovsende.
I 2009 er vi 155 - så det ender vist med, at vi lægger navn til hele Danmarks befolkning.

Bemærk, at i Danmarks Statistiks tal er kun medregnet de personer, der har efternavnet Skovsende - ikke mellemnavne. Dvs. at f.eks. min datter og svigersøn samt deres 3 børn er ikke medtaget, da de hedder Skovsende Degn - Skovsende er ikke efternavn, men mellemnavn.
Regnes disse personer med er vi jo nok et par hundrede "Skovsender"

Navneforskning

Via nyhedsgruppen dk.videnskab.historie.genealogi har jeg opdaget, at der på Københavns Universitet er en hel navneforsknings-database. Denne database giver en række spændende oplysninger omkring f.eks. det meget smukke navn: Skovsende.
Der er en række yderligere informationer i forhold til Danmarks Statistik - bl.a. i hvilke landsdele, i hvilket årti osv. der var flest "Skovsender".
Dette Websted er helt klart et besøg værd.

Besøg Københavns Universitet her

og søg på enkeltnavn, så vil der komme en side, hvor du kan se den geografiske og tidsrelaterede dækning af Skovsende.

Du kan også se, hvor mange, der har navnet Skovsende som mellemnavn, hvilket jo desværre ikke er muligt hos Danmarks Statistik.

Og hvad kan vi så få ud af Navneforskningen?

Tjah en del af de oplysninger - der har imponeret mig - er, at der (efter CPR-registerets oprettelse i 1967) er registreret følgende:

Velkommen tilwww.skovsende.dk - www.skovsende.com - www.skovsende.eu
www.skovsende.info - www.skovsende.org