top

Uddybende informationer

Vælg nedenstående link, så åbner vi et nyt vindue, hvor du kan se de mere uddybende informationer omkring Familien Skovsende.

Da de uddybende informationer indeholder oplysninger omkring såvel afdøde som nulevende personer, har vi fundet, at disse informationer kun stilles til rådighed for personer med tilknytning til Skovsende dynastiet.

Hvis du har e-mail konto under skovsende.dk, har du allerede fået en mail med informationer om dit brugernavn og dit password.

Hivs du ikke har fået et brugernavn og et password, men mener, at du har interesse i informationerne, skal du sende en mail til bent@skovsende.dk og kort redegøre, hvorfor du mener, du bør have adgang.
Hvis din begrundelse er fornuftig - og det er jeg da overbevist om, at den er - vil du modtage en mail med de fornødne oplysninger i løbet af ganske kort tid.

Uddybende

Nyt brugernavn

Der er nu lavet en bedre adgangskontrol, hvilket dog medfører, at der ikke længere kan være mellemrum eller blanke tegn i Brugernavne.

Det tidligere oplyste Brugernavn skal derfor skrives uden mellemrum - eller med "understreg" mellem elementerne, f.eks.:
Gammelt brugernavn: sofus jensen
nyt brugernavn: sofusjensen
eller: sofus_jensen

Kodeordet/password er stadig det samme

Seneste opdatering

De uddybende oplysninger samt Slægtsbogen er senest opdateret den 7. januar 2008, med et par små-opdateringer. OnLine slægtstræet bliver senere opdateret. Da opdateringerne vedrører personer født efter 01.01.1950 er "den offentlige slægtsbog" ikke opdateret.

Velkommen tilwww.skovsende.dk - www.skovsende.com - www.skovsende.eu
www.skovsende.info - www.skovsende.org